Webdesign

Wilt u een website hebben? Dan bent u bij Xixion Webdesign | Drukwerkadvisering aan het juiste adres. Samen ontwerpen we de website die bij u past. Een website is een verlenging van uw bedrijf naar de buitenwereld. U kunt er uw dienstenpakket op kwijt of een centraal punt creĆ«ren voor uw personeel. Xixion kan voor elk bedrijf een passende website ontwikkelen. 

Op verschillende manieren kunt u een website bouwen. Laat u informeren wat voor u de beste methode is. Dit kan een statische website zijn die onderhouden wordt door ons of juist een website die u zelf kunt onderhouden en kan vullen met informatie.

Juist voor de beginnende ondernemer hebben we zeer interessante prijzen om de start van je bedrijf niet meteen tot een financiĆ«le last te maken. Ook als u een webshop wilt opzetten is dit mogelijk om dan met iDeal te betalen. We gaan graag met u aan tafel zitten om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.


Responsive

Moderne websites die zich aanpassen an het medium waarmee men de website bekijkt. 

 
Content Manegement System

Websites op basis van een CMS zoals Joomla, zodat u zelf op een eenvoudige manier de website kunt onderhouden. 


HTML5

Statische websites op basis van html of html5 voorzien van een modern ontwerp. 

Xixion Webdesign | Drukwerkadvisering

Groenewoud 45 | 5751CR Deurne
Tel. +31(0)6 - 50513303
Email info@xixion.nl

KvK 17170738
BTW 1658.92.717 B01
IBAN NL58RABO0145485528

Copyright

Afbeeldingen en teksten mogen niet, in welke vorm dan ook, zonder toestemming van Xixion gebruikt worden. De afbeeldingen op de site hebben auteursrechten.