Webdesign

Een website is een verlenging van uw bedrijf naar de buitenwereld. U kunt er uw dienstenpakket op kwijt of een centraal punt creëren voor uw personeel. Denk hier aan een afgesloten deel van de website waar alleen mensen op kunnen komen die hiervoor bevoegd zijn. Kleine bedrijven hebben dit vaak niet nodig, maar is het juist van belang dat bijvoorbeeld een duidelijk overzicht van afgeleverde producten goed wordt weergegeven. Voor elke bedrijf kan Xixion een passende website ontwikkelen. Kijkt u een vrijblijvend naar onze portofolio voor een aantal voorbeelden.

Wilt u een website hebben? Dan bent u bij Xixion Webdesign | Drukwerkadvisering aan het juiste adres. Samen ontwerpen we de website die bij u past. Een website is een verlenging van uw bedrijf naar de buitenwereld. U kunt er uw dienstenpakket op kwijt of een centraal punt creëren voor uw personeel. Xixion kan voor elk bedrijf een passende website ontwikkelen.

Op verschillende manieren kunt u een website bouwen. Laat u informeren wat voor u de beste methode is. Dit kan een statische website zijn die onderhouden wordt door ons of juist een website die u zelf kunt onderhouden en kan vullen met informatie.

Juist voor de beginnende ondernemer hebben we zeer interessante prijzen om de start van je bedrijf niet meteen tot een financiële last te maken. Ook als u een webshop wilt opzetten is dit mogelijk om dan met iDeal te betalen. We gaan graag met u aan tafel zitten om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

responsive

 

Responsive

Moderne websites die zich aanpassen an het medium waarmee men de website bekijkt.

 

responsive

 

Content Manegement System

Websites op basis van een CMS zoals Joomla, zodat u zelf op een eenvoudige manier de website kunt onderhouden.

 

responsive

 

HTML5

Statische websites op basis van html of html5 voorzien van een modern ontwerp.

 

 

nvj logo diap

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor het behouden van inloggegevens en Google Analytics worden cookies gebruikt en kunnen worden verwijderd door het cache van uw webbrowser te legen.